page contents Your SEO optimized title page contents 1. 2. 3. 4. http://www.najihaonline.com/en/ 5. 10. 15. 20. 25. 30. 31. 32. http://www.najihaonline.com/fr/ 33. 38. 43. ... 44. 45.

Belajar Perniagaan Online Dari Kecil

Belajar Perniagaan Online Dari Kecil


RAMAI BELAJAR BANYAK ONLINE MARKETING . TAPI BANYAK BENDA SAYA LIHAT ORANG GAGAL …

.
Baca penuh baru faham betul betul …
.
.
Walau apa pun teknik marketing online . Akhirnya mereka akan katakan keyword main peranan penting !
 
Ramai buat silap sebagai internet marketing mereka belajar buat fbads sahaja. Tanpa ada website . Blogging . Email marketing
 
2018 akan ada ramai ter game dengan fbads.
 
Ramai mula perasan selama ini aku buat iklan like ada banyak like nie nak buat apa kalau aku pun takcramai nampak ?
 
Facebook telah menyekat like view post .erti kata lain nak semua nampak bayar setiap kali post .
 
Menjadi seorang usahawan online anda perlu belajar
 
Keyword
Website
Iklan
Email markrting
 
Saya juga buat semua. Cuba untuk mengajar anda yang sangat baru .
 
Melihat pasaran dan mencuba masuk pasaran adalah sangat penting ..
 
Konsep keyword dan menguasai google tanpa kos iklan perklik adalah input ilmu yang saya cuba melatih anda ..
 
1. Belajar melihat keyword
2. Upload dan bina list building
3. Pm sale
 
3 step ini saya berani jamin budak sekolah boleh follow .
 
Bukan apa .
 
Saya nak bentuk anda boleh kuasai keyword supaya pintu kedai orang pendapatan bagi anda.
 
Seperti saya selalu cakap . Ibarat kita bomohkan kedai tersebut dengan orang tidak nampak mereka dahulu . Pelanggan nampak anda dahulu
 
Ini la teknologi …
 
Mengurangkan kos dengan menguasai keyword carian orang adalah perkara terbaik ..
 
==============
 
KINI 51280 KEYWORD DI GOOGLE UMPAMA 51280 BUAH KEDAI KITA SEDANG BERNIAGA
Nak beli kedai atau sewa pada tempat bagus sikit skg kedai bawah sewa rm6800 tak lari
 
Main kawasan sekeliling je..
 
Skg bila main keyword dan boleh upload unlimeted keyword 1000 kedai boleh bina dengan modal rm100
 
1000 kedai takkan takda yang meletop keyword ?
 
Kedai plak tak perlu ada bayar bill bill .. staf tak perlu ada . Paling best anak kita latih main keyword untuk biar income sendiri
 
Dari sakit hati tgk dia main game je. Baik suruh nak cari duit kena main keyword dulu…
 
Kerja tunggu orang pm bila ada costomer order bagi offer sikit terus deal . Kerana orang ini mencari di google selalunya serius ..
 
Umpama dah sakit baru cari ubat.
 
Best main keyword ini . Kalau dah pegang market . Orang buat aweness kita dapat hasil . Kan best…..
 
Kurang kos marketing dan maksimumkan income. Kadang produk kita tak simpan pun semua orang lain simpan kita buat jadi orang tengah dengan menguasai google !
 
Kami beri software . Letak8 satu ayat dia akan listing apa carian orang di google yang kita boleh guna pakai …
 
Budak sekolah pun boleh buat...
 
Anak awak kalau asyik main game . Ajar dia cari duit dengan cara macam nie.. sekurang kurang dia tak jadi gila game je…
 
Baik bagi dia tau cari duit dengan jadi orang tengah .nanti kalau pasaran dia dah pegang simpan stok la sikit sikit.. untung tinggi sikit .
 
Saya ajar anda melihat pasaran dan ambil peluang orang pm anda dulu …
 
Umpama pintu kedai orang pintu kedai bagi anda. Kalau masih tak faham .
 
Macam nie.
 
Customer kedai sebelah. Anda bomohkan supaya pelanggan tak nampak kedai mereka dan pelanggan nampak kedai anda je..
 
Ibarat je.
 
Tapi kat sini takda bomoh bomoh . Ianya teknologi . Kalau teknologi anda menolak dia . Anda tidak akan dapat teknik ini
 
Teknologi ini nama dia TAG CLOUD 1 keyword dia akan menarik 450 keyword lagi …
 
http://www.id4u.my/statistic.php?user=ID00125my
http://www.id4u.my/statistic.php?user=ID00125my
http://www.id4u.my/statistic.php?user=ID00125my
 
Sekarang ada 51280 keyword . Jadi tidak mustahil jika anda upload banyak keyword. Salah 1 akan naik dan anda terima.
KLIK GAMBAR > KLIK JOIN US

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *