E-Dagang Bersama ID4U

E-Dagang Bersama ID4U

Peningkatan penggunaan komputer dewasa ini di samping kelajuan capaian internet telah membawa satu bentuk penjualan dan pembelian yang baharu, yang disebut E-Dagang. Sehingga hari ini, Malaysia telah mempunyai 25 juta pelanggan internet dengan lebih 42 juta pengguna telefon mudah alih. Dengan kepesatan yang sedemikian,E-Dagang telah menjadi satu fenomena yang pesat membangun. Banyak kajian dilakukan untuk memahami E-Dagang ini, namun masih sedikit kajian tentang penglibatan pelajar, khususnya mahasiswa di dalam E-Dagang yang dilakukan.

Maka, kajian ini dilaksanakan untuk meninjau tahap penglibatan Mahasiswa Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) sebagai peniaga dalam penggunaan E-Dagang. Seramai 160 orang responden telah dipilih dari UKM Kampus Bangi. Kaedah analisis deskriptif telah digunakan untuk menganalisis dapatan kajian.Hasil daripada kajian ini mendapati secara amnya penggunaan E-Dagang di kalangan pelajar adalah tinggi, namun peratus penglibatan diri di dalam perniagaan atas talian adalah masih kurang.

Apa Itu Id4u ?

ID4U adalah 1 platform yang mana platform ini dapat menaikkan keyword niaga kita berada di halaman utama Google | Bing dan Yahoo. Pada perniaga secara online maupun secara offline, mereka memerlukan platform ini bagi mengurangkan kos iklan yang semakin hari semakin tinggi.

Masih ramai tidak nampak kelebihan id4u yang mampu membantu keyword yang anda mainkan untuk diindeks ke page pertama Google. Platform id4u akan mengindexkan satu keyword dan ianya menarik 450 keyword lagi untuk diindeks ke page pertama Google.

Untuk itu Singup Free Tekan Join Us dahulu – klik gambar di atas

Dalam keadaan sekarang saya tahu ramai pengguna terbeban dengan kos iklan yang setiap hari semakin meningkat. Pada asasnya ianya memang akan naik kerana syarikat-syarikat besar mula fokus kepada marketing online untuk pengguna sentiasa online melihat produk mereka. Siapa kita yang berniaga kecil kecil dropship nak mula dengan lawan bid mereka dalam google atau fbads.

Id4u memberikan platform yang mana pengguna boleh upload tanpa had keyword untuk kuasai pasaran seo mengikut carian keyword yang di lakukan oleh seseorang di google search.

Kenapa Platform Iklan Id4u?

Id4u di cipta untuk memecahkan market pasaran produk dengan menguasai keyword – keyword produk yang ada di pasaran online, id4u tidak mempunyai dana mana – mana badan, ianya bergerak dari mulut ke mulut untuk tawan keyword dalam masa 5 bulan ingin cipta 50,000 keyword perniaga telah di linkkan di id4u.

Id4u menggunakan tag cloud system yang mana mampu menarik iklan yang anda buat mengikut keyword untuk berada di page 1, 2, 3.

Dari mulut ke mulut sistem ini telah bergerak dengan membantu para usahawan mengiklan yang mampu duduk di page pertama google mengikut keyword yang dimainkan sama seperti di atas gambarajah.

Buang ego anda untuk pastikan merebut keyword anda berada di dalam lingkungan mereka yang telah di indexkan.

Sebagai contoh antara keyword yang telah berada di Halaman utama Google .

Keyword – Toptan Organik Sabun – dengan hasil carian di google – About 125,000 results (0.70 seconds)
dengan 2 keyword yang berlainan, bukan sahaja keyword malah id4u juga mengindexkan gambar yang di bina di dalam id4u.

 
 

Organic Soap Toptan

About 229,000 results (0.80 seconds)

Buang ego anda untuk pastikan merebut keyword anda berada di dalam lingkungan mereka yang telah di indexkan.

Kenapa id4u,

1.macam nie jika belum ada ahli , KLIK SINI | JOIN US

sila tekan button join atas sekali , register dan login play lagi 2 video

jika sudah update plan marketing dalam button marketing , fahamkan serba sedikit..

Jika user itu seorang usahawan online yang selalu menggunakan kos iklan berbayar , mereka pasti guna id4u ini.

Produk Dan Bukti

Saya berani jamin dalam keadaan sekarang 17/11/2017 jika anda fokus 50% closing rate power boleh di hasilkan kerana user yang mobilemarketing ini saya arahkan untuk register id4u dari link referral dan download t.me/id4umarketing