page contents Your SEO optimized title page contents 1. 2. 3. 4. http://www.najihaonline.com/en/ 5. 10. 15. 20. 25. 30. 31. 32. http://www.najihaonline.com/fr/ 33. 38. 43. ... 44. 45.

Mempromosikan Pakej Perkahwinan | Laman 83

Event Wedding & Catering menyediakan pakej katering perkahwinan dengan menu persandingan mempelai diadakan di rumah atau di dewan dengan persiapan buffet deco yang menarik.

Menyediakan pelbagai pakej bagi mempromosikan pakej perkahwinan yang boleh dijadikan pilihan bakal pengantin.Menyediakan seleksi pakej catering,persandingan muslim yang pelbagai untuk dipilih terdiri daripada pakej untuk indoor (dewan) dan outdoor (kanopi).

Terus ikuti perjalanan kami melalui Promosi dan Terkini dan nantikan promosi bulanan untuk direbut oleh bakal raja sehari..

LOKASI MENARIK YANG SESUAI UNTUK MELAKUKAN SEGALA MAJLIS DI LAMAN 83. . APA YANG BEST ADA DI SINI?

Jika Ingin Sesuatu Yang Unik & Kelainan, #Laman83  Adalah Tempatnya. Tak Jauh, Bukit Jelutong #Shahalam  Sahaja. Jauh? . 😊keluar Nkve Shah Alam, Masuk Kiri. 😊 Keluar Guthrie Shah Alam, Nampak Jaya Grocier, Masuk Kanan. 😊 Keluar Federal Highway, Naik Flyover Sebelah Kiri, Teruk Masuk Kanan Dan Terus. Senang Sahaja.

MENU TETAMU 

◇ Nasi Putih 30%
◇ Nasi Minyak 70%
◇ Daging Gulai Kawah/Kari Daging/Kurma Daging/Dalca Campur
◇ Ayam Masak Merah/ Ayam Goreng Berempah/ Ayam Goreng Kunyit
◇ Acar Jelatah/Sayur Campur/Ulam-Ulaman
◇ Buah-Buahan
◇ Minuman Sirap Ice

HIDANGAN PENGANTIN


◇ Ayam Golek
◇ Udang Panjat
◇ Buah-buahan
◇ Dessert

PERALATAN SAJIAN

◇ Peralatan Sajian Tetamu( Buffet Style
◇ Roll Top Chaffing Dish
◇ Golden Bell Chafing Dish
◇ Peralatan Sajian Pengantin
◇ 4 Dome Dan Peralatan Vip
◇ 10 Pelayan Sajian
◇ 1 Event Coordinator

FOTOGRAFI

◇ Professional Fotografi Nikah & Sanding (Hari Sama)
◇ Mini Outdoor (Hari Sama)
◇ Custom Crystal Album Exclusive 8 x 12
◇ Unlimited Photo in DVD (1 set)

SET PELAMIN

◇ Pelamin Exclusive Dewan
◇ Backdrop Pelamin 
◇ Backrop Layar 4 Ft
◇ Flower Box 2x 3 Ft
◇ Pillar Bunga
◇ Kerusi Pelamin
◇ Bantal Tangan
◇ Red Carpet

PERALATAN KANOPI

◇ Meja VVIP 4 set
◇ Meja Tetamu Set
◇ Plastic Chair + Sarung + Riben (set )
◇ Meja Beradap + Deco
◇ Meja Mempelai
◇ Meja Buffet (2 set)
◇ Meja Dessert (1 set)
◇ Meja Doorgift (1 set)
◇ Meja Hadiah (1 set)
◇ Meja kek (1 set)
◇ 4 Kanopi Tetamu

Perbezaan kami ialah kami menyediakan pakej perkahwinan yang serba lengkap dari sekecil – kecil item seperti gubahan hantaran sehingga ke pengurusan pada hari majlis perkahwinan anda. Demi memastikan majlis anda teratur dan juga memudahkan ahli keluarga, di dalam pakej kami menyediakan seorang ” Event Manager” & Satu orang “Event Coordinator” yang berpengalaman dan terlatih berserta dengan ” checklist ” untuk memastikan majlis perkahwinan anda berjalan dengan lancar. 

Jika Anda Tidak Pasti Apakah Tema Perkahwinan Anda Atau Apa Pakej Perkahwinan Yang Paling Sesuai Untuk Anda, Jangan Risau! Kami Mempunyai Pelbagai Jenis Cadangan Dan Pakej Daripada Pelbagai Vendor Tempatan Untuk Anda Memilih, Di Setiap Kategori Yang Tidak Boleh Dilupakan Semasa Merancang Majlis Perkahwinan Anda Seperti Hantaran Kahwin, Baju Kahwin, Majlis Perkahwinan, Jurufoto Perkahwinan, Katering Murah, Doorgift Perkahwinan, Dewan Perkahwinan, Pelamin Tunang, Butik Pengantin, Khemah Kahwin, Pakaian Pengantin, Lokasi Bulan Madu, Tatarias, Kad Perkahwinan, Perancang Perkahwinan Dan Hiasan Perkahwinan. Untuk Membantu Menyenangkan Proses Perancangan, Kami Juga Menawarkan Pelbagai Pakej Perkahwinan 2019,Pakej Nikah Dan Pakej Perkahwinan. Jadi, Anda Boleh Berbanding Semua Pakej Yang Ditawarkan Dan Memilih Yang Paling Sesuai Untuk Anda Dengan Senang.Kami Mempunyai Pakej Lengkap Dengan Harga Mengikut Kemampuan Anda,Pelbagai Jenis Dewan Kami Sediakan Untuk Anda Sebagai Pasangan Sejoli.

Dekorasi Dewan Dihiasi Dengan Sentuhan Penghias Dewan Yang Kreatif Dan Berpengalaman. Pastinya Dekorasi Akan Menggambarkan Ciri-Ciri Kemewahan Dan Ekslusif.

‘Terbukalah agar pasangan Anda mengerti sepenuhnya diri anda. Tapi jika pasangan Anda menutup diri, berusahalah untuk memahami dirinya agar ia merasa aman untuk membuka dirinya.”

Pakej Perkahwinan Event Space © 2018/19
Design by NajihaOnline