page contents Your SEO optimized title page contents 1. 2. 3. 4. http://www.najihaonline.com/en/ 5. 10. 15. 20. 25. 30. 31. 32. http://www.najihaonline.com/fr/ 33. 38. 43. ... 44. 45.

Merealisasikan Matlamat Dan Impian Anda Pakej Kahwin Bajet Rm5000

Pakej Kahwin Bajet Murah Lengkap Dewan | Pakej Perkahwinan | Pakej Perkahwinan Lengkap Murah 2018 | Pakej Perkahwinan Lengkap 2019 | Pakej Perkahwinan Murah 2018 | Pakej Perkahwinan Murah| Pakej Perkahwinan 2019 | Dewan Kahwin Kl 2018 | Pakej Kahwin 2019 | Pakej Perkahwinan 2018 | Pakej Kahwin Murah | Pakej Kahwin 2018 | Pakej Kahwin Murah 2018 | Dewan Nikah | Pakej Nikah 2018 | Harga Sewa Dewan Idcc Shah Alam | Pakej Perkahwinan Lengkap 2018 Selangor | Pakej Kahwin | Pakej Tunang 2018 | All In One Wedding Package

Dengan Bajet Serendah RM5000 bersama NMF GROUP, “MEREALISASIKAN MATLAMAT DAN IMPIAN ANDA” .Dengan kenaikkan kos sara hidup harini, nak kahwin pun kena ada bajet yang tinggi. No money, no majlis kahwin la jawabnya. Harini kalau nak buat majlis perkahwinan je macam-macam benda nak kena fikirkan. Dari baju kahwin, ke kursus kahwin, katering, kompang, kad kahwin, bla bla bla… Banyak la nak disenaraikan sampai tak tersenarai jawabnya.

Pakej Dewan & Kahwin ONLY MYR 5000 - 100pax

Pasti anda mahu melakukan majlis yang gilang – gemilang agar  majlis anda diingati ,dengan bajet anda tu, NMF GROUP mampu memberikan servis pakej majlis Pakej Kahwin + Dewan RM5000 anda seperti ;

Makna kata disini, kalau dengan bajet yang ada tu kan, NMF GROUP boleh jadikan majlis anda tu satu majlis yang istimewa tak ada cincai-cincai je buat walaupun bajet dia hanyalah RM5000.

MENU MAKANAN:

NASI PUTIH 30% + NASI MINYAK 70%
DAGING GULAI KAWAH /DAGING KURMA / DAGING MASAK HITAM
(PILIH SATU)

AYAM GORENG BEREMPAH /AYAM MASAK MERAH (PILIH SATU)
ACAR JELATAH / DALCA / PAJERI NENAS (PILIH SATU)
BUAH-BUAHAN
SIRAP AIS

DESSERT CORNER

TEH TARIK
KUIH MELAYU

PERKHIDMATAN TAMBAHAN YANG DIBERIKAN OLEH NMF GROUP :-

1.SEWAAN DEWAN BERHAWA DINGIN

2. 1 SET MINI PELAMIN

3. KATERING

4. STAFF SERVIS MEMAKAI SERAGAM

5. MEJA/KERUSI BERSARUNG

6. STATION BUFFET TETAMU

7. PA SYSTEM

8. FOTOGRAFI

9. PERUNDING ACARA

10. TEMPAT LETAK KERETA YANG MUDAH

11. SURAU (LEV 1 – P/ LEV 2 – L)

12. TEMPAT ISTIREHAT DISEDIAKAN DITINGKAT 1

DI BAGI PERCUMA LAGI..

RUANG AKAD NIKAH
SET AKAD NIKAH

Lagi tambahan, anda tahu LUXURY BALLROOM? Anda Tahu Pakej mewah dengan harga yang mampu milik,harga yang di tawarkan oleh NMF GROUP cukup-cukup memuasakan RAJA SEHARI, cuba anda lihat Pakej Perkahwinan Luxury Ballroom IDCC { CLICK } anda pasti teruja, tidak mahal dan tidaklah murah sangat…

Pakej Perkahwinan Luxury Ballroom 2018-2019. (CLICK)
Pakej Perkahwinan Luxury Ballroom 2018-2019. (CLICK)

Ada Murah, Ada Mahal dan ada SEDANG-SEDANG, Yang sedang-sedang tuu,apa kata jika lihat Pakej Bersanding Gilang=Gemilang { CLICK }  “Tuan Puteri tersenyum-senyum,  “Melihat laksamana mengira bajet, ”Senyum-senyum jangan tak senyum, ”Sudah sempurna segala hajat.

PAKEJ BERSANDING GILANG-GEMILANG (CLICK)

Cinta itu adalah suatu perasaan yang dikurniakan oleh ALLAH kepada setiap insan. Cinta mendorong manusia untuk terus hidup dan mencapai kejayaan dunia dan akhirat.Islam tidak pernah menghalang sesuatu yang merupakan fitrah. Tetapi Islam memberikan garis panduan agar kehidupan mereka terpelihara daripada kerosakan dan menjamin keamanan mereka.

Sabda Rasulullah s.a.w: “Tiga perkara yang sesiapa melakukannya akan mendapat kemanisan iman: Menjadikan ALLAH dan Rasul-NYA s.a.w sebagai cinta yang paling utama, menyintai seseorang semata-mata kerana ALLAH dan benci untuk kembali kepada kekufuran seperti dia benci dicampakkan ke dalam neraka.” – Riwayat al-Bukhari.

Pakej Perkahwinan Event Space © 2018/19
Design by NajihaOnline