Pakej Majlis Kahwin Simple Lengkap Murah

Pakej Nikah Lengkap 01110089708 | Memberi Idea Dan Inspirasi Perkahwinan Dalam Pemilihan Tema Perkahwinan.

Merencanakan Perkawinan Mengikut Bajet Bakal Mempelai.

Bijak Merancang Atur Cara Majlis Sejak Tahun 2007.

Jangan Biarkan Kerisauan Terhadap Majlis Perkahwinan Anda Menghalang Rutin Harian Serta Kerjaya Anda.Biarkan Kerisauan Anda Kami Yang Selesaikan.

Tidak Pasti Apakah Langkah Seterusnya, Atau Tentang Apa Pakej Perkahwinan Yang Ditawarkan? Bagilah Peluang Kepada Saya Untuk Membantu Anda!

Jika Anda Tidak Pasti Apakah Tema Perkahwinan Anda Atau Apa Pakej Perkahwinan Yang Paling Sesuai Untuk Anda, Jangan Risau! Kami Mempunyai Pelbagai Jenis Cadangan Dan Pakej Daripada Pelbagai Vendor Tempatan Untuk Anda Memilih, Di Setiap Kategori Yang Tidak Boleh Dilupakan Semasa Merancang Majlis Perkahwinan Anda Seperti Hantaran Kahwin, Baju Kahwin, Majlis Perkahwinan, Jurufoto Perkahwinan, Katering Murah, Doorgift Perkahwinan, Dewan Perkahwinan, Pelamin Tunang, Butik Pengantin, Khemah Kahwin, Pakaian Pengantin, Lokasi Bulan Madu, Tatarias, Kad Perkahwinan, Perancang Perkahwinan Dan Hiasan Perkahwinan. Untuk Membantu Menyenangkan Proses Perancangan, Kami Juga Menawarkan Pelbagai Pakej Perkahwinan 2019,Pakej Nikah Dan Pakej Perkahwinan. Jadi, Anda Boleh Berbanding Semua Pakej Yang Ditawarkan Dan Memilih Yang Paling Sesuai Untuk Anda Dengan Senang.Kami Mempunyai Pakej Lengkap Dengan Harga Mengikut Kemampuan Anda,Pelbagai Jenis Dewan Kami Sediakan Untuk Anda Sebagai Pasangan Sejoli.

Saya tak pernah terbayang akan menjadi perunding perkahwinan. Timbul minat sejak melihat dan berkhidmat membantu beberapa majlis perkahwinan (kawan dan saudara), dan memberikan banyak inspirasi kepada saya. Saya seorang yang gemar untuk berjumpa dan berbincang dengan banyak orang, saya adalah seorang yang periang dan mudah untuk didekati. Saya percaya bahawa perkahwinan adalah sesuatu yang sangat penting dan akan di kenang sepanjang hidup. Hobi saya ialah melancong. LARA ARORA

Perbezaan Kami Dan Pakej Perkahwinan Yang Ada Di Luar Sana Ialah, Pakej Kami Menyediakan Seorang ” Event Manager” & Dua Orang “Event Coordinator” Yang Berpengalaman Dan Terlatih Untuk Memantau Dan Memastikan Majlis Anda Berlangsung Dengan Teratur. Pasangan Raja Dan Ratu Sehari Serta Keluarga Tidak Perlu Memikirkan Lagi Tentang Keperluan Majlis Kerana Kami Akan Urusan Segalanya Untuk Anda.

Dekorasi Dewan Dihiasi Dengan Sentuhan Penghias Dewan Yang Kreatif Dan Berpengalaman. Pastinya Dekorasi Akan Menggambarkan Ciri-Ciri Kemewahan Dan Ekslusif.

CLICK ME
CLICK ME

Nabi Muhammad SAW bersabda: “Saat suami dan isteri saling memandang dengan cinta, Allah melihat mereka dengan belas kasihan”. – Sahih Bukhari 6:19 Tirmidzi.

Pakej Perkahwinan Event Space © 2018/19
Design by NajihaOnline

Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Google Plus Share
Share on Pinterest Share
Share on LinkedIn Share
Share on Digg Share
Print Print
6
Total Shares