Pakej Majlis Kahwin Simple Lengkap Murah

Merencanakan Perkawinan Mengikut Bajet Bakal Mempelai.

Bijak Merancang Atur Cara Majlis Sejak Tahun 2007..

Jangan Biarkan Kerisauan Terhadap Majlis Perkahwinan Anda Menghalang Rutin Harian Serta Kerjaya Anda.Biarkan Kerisauan Anda Kami Yang Selesaikan.

Jika Anda Tidak Pasti Apakah Tema Perkahwinan Anda Atau Apa Pakej Perkahwinan Yang Paling Sesuai Untuk Anda, Jangan Risau! Kami Mempunyai Pelbagai Jenis Cadangan Dan Pakej Daripada Pelbagai Vendor Tempatan Untuk Anda Memilih, Di Setiap Kategori Yang Tidak Boleh Dilupakan Semasa Merancang Majlis Perkahwinan Anda Seperti Hantaran Kahwin, Baju Kahwin, Majlis Perkahwinan, Jurufoto Perkahwinan, Katering Murah, Doorgift Perkahwinan, Dewan Perkahwinan, Pelamin Tunang, Butik Pengantin, Khemah Kahwin, Pakaian Pengantin, Lokasi Bulan Madu, Tatarias, Kad Perkahwinan, Perancang Perkahwinan Dan Hiasan Perkahwinan. Untuk Membantu Menyenangkan Proses Perancangan, Kami Juga Menawarkan Pelbagai Pakej Perkahwinan 2019,Pakej Nikah Dan Pakej Perkahwinan. Jadi, Anda Boleh Berbanding Semua Pakej Yang Ditawarkan Dan Memilih Yang Paling Sesuai Untuk Anda Dengan Senang.Kami Mempunyai Pakej Lengkap Dengan Harga Mengikut Kemampuan Anda,Pelbagai Jenis Dewan Kami Sediakan Untuk Anda Sebagai Pasangan Sejoli.

Dekorasi Dewan Dihiasi Dengan Sentuhan Penghias Dewan Yang Kreatif Dan Berpengalaman. Pastinya Dekorasi Akan Menggambarkan Ciri-Ciri Kemewahan Dan Ekslusif.

Najiha Online menyediakan lokasi majlis perkahwinan lengkap berserta dewan, ballroom, hall, banquet hall, event space, function room, banglo, villa, bungalow bermula pakej nikah 100pax dan 200pax serta pakej nikah sanding 300pax 500pax, 7000pax, 800pax, 1000pax, 1500pax hingga 2000pax.Pakej Perkahwinan 2019 – 2020 – 2021

Pakej Perkahwinan 2019 | 2020 | 2021 Lokasi Dewan | Lokasi Venue terletak di Bandar Utama Damansara, Subang, Setia Alam, Shah Alam, Ampang, Kuala Lumpur, Klang, Putrajaya, Puchong, dan kawasan lain sekitar Selangor. Di Senawang Seremban kami menyediakan sebuah Villa dan Glass House Event Space untuk Warga Negeri Sembilan.

Nabi Muhammad SAW bersabda: “Saat suami dan isteri saling memandang dengan cinta, Allah melihat mereka dengan belas kasihan”. – Sahih Bukhari 6:19 Tirmidzi.

Pakej Perkahwinan Event Space © 2018/19
Design by NajihaOnline