page contents Your SEO optimized title page contents 1. 2. 3. 4. http://www.najihaonline.com/en/ 5. 10. 15. 20. 25. 30. 31. 32. http://www.najihaonline.com/fr/ 33. 38. 43. ... 44. 45.

Pakej Perkahwinan Dan Persandingan Di IDCC Shah Alam 2018-2019

PACKAGES

YOUR IDEAL EXPERIENCE FOR
LEADING LOCAL AND INTERNATIONAL EVENTS

With 11 customizable halls and a capacity for up to 8,000 pax, iDCC offers a wide variety of packages available for both corporate and private functions. Find out more about what suits your need, or speak with our team if you have anything special in mind.

Tak kenal maka tak cinta. 
Cinta pada manusia? 
Cinta pada agama?
Itu semua cinta..
Cinta itu indah kalau kita pandai letakkan erti cinta di tempat yang betul. Islam mengakui adanya rasa cinta yang ada dalam diri manusia. Ketika seseorang insan memiliki rasa cinta, maka hal itu adalah anugerah Allah SWT.

Ketika Ini Semakin Ramai Yang Ingin Berkahwin Di Dewan Idcc Shah Alam Dengan Kos Bajet Kahwin Yang Jimat Dan Selesa , Pakej Kahwin IDCC Yang Di Tawarkan Oleh Team Event Wedding Setakat Ini Adalah Yang Terbaik Dan Mampu Untuk Semua Golongan .

Musim Tempah Dewan Perkahwinan Bakal Menyerang ?!! 😨

Alamak! Tarikh Perkahwinan Hampir Tiba 😵 Videography Belum Dapat Lagi ??!!!! (Teringin Nak Buat Video/Video Livefeed Utk Majlis Perkahwinan Anda? Tapi, Masih Belum Menjumpai Videographer ? Atau Mungkin Anda Tidak Cukup Bajet Untuk Servis Videographer ?)

ANDA TIDAK PERLU RISAU, SEMUA TERSEDIA BERSAMA..

“EVENT WEDDING & CATERING”.

APA ISTIMEWANYA "EVENT WEDDING & CATERING" INI?

Kenapa Pilih Dewan IDCC Sebagai Pilihan Utama Perkahwinan

Gold

Black

Silver

Ada yang mengatakan perkahwinan ibarat pertaruhan. Ada pula yang mengatakan perkahwinan ibarat percaturan. Tidak kurang pula yang memberikan definisi perkahwinan sebagai perkongsian hidup dua hati yang berasal daripada dua keluarga yang berbeza segalanya. Walau apapun definisi perkahwinan mengikut takrifan individu, namun Bagaikan Khadijah di Hati Rasulullah, menyingkap petua-petua cinta abadi alam perkahwinan, pengalaman sebenar, tip-tip berguna serta amalan doa-doa tertentu dalam mengemudi bahtera perkahwinan supaya kekal hingga ke akhir hayat.

Thank for sweet 2017 smoga 2018 akan lebih dimurahkan rezki dan dipermudahkan segala urusan . Bakal2 client 2018 kita akan berjumpa nnt tuk merakam detik n kenangan manis korg nnt insyallah . Yg baru nak plan bg tahun 2018-2019 jgn segan2 pm kita bincang pasal majlis korg nnt .

najihaonline.com

Lokasi Yang Sangat Strategik Yang Mana Paparan Di Atas Menunjukkan Ianya Berada Di Kawasan Yang Terlalu Dekat Dengan Bandar .

Mempunyai 11 Hall Yang Mana Anda Tidak Mempunyai Masalah Kapasiti Jemputan , Ianya Juga Telah Membuktikan Boleh Memuatkan 10,000 Keatas Jemputan Dalam Satu Masa !

PAKEJ INI TERMASUK TAWARAN CATERING EVENT WEDDING

PAKEJ INI TERMASUK HARGA DEWAN IDCC

PAKEJ INI TERMASUK DENGAN PELAMIN

PAKEJ INI TERMASUK DENGAN PHOTOGRAFI

PAKEJ INI TERMASUK SET ALBUM GAMBAR PERKAHWINAN

TAWARAN INI MENGIKUT HARGA PAKEJ IDCC INI ADALAH YANG TERBAIK UNTUK LEBIH LANJUT SILA KLIK DI LINK YANG DI BERIKAN..

PAKEJ KAHWIN LENGKAP GOLDEN ROYAL NIGHT   

Majlis perkahwinan di buat kebiasaanya pada sabtu/ahad pagi hingga ke petang !
Kini bakal pengantin tak perlu risau lagiiiii…

TERKINI …

Suasana yang penuh EXCLUSIVE,

Di hiasi dengan suasana lampu yang berkerlipan,
suasana Malam yang redup lagi permai..

Majlis perkahwinan di buat kebiasaanya pada
sabtu/ahad pagi hingga ke petang !
Kini bakal pengantin tak perlu risau lagiiiii…

 

Merealisasikan impian anda ! Majlis yang penuh Exclusive dan lain daripada yang lain bakal terlaksana..

Cinta itu indah kalau kita pandai letakkan erti cinta di tempat yang betul. …

Berikut adalah nasihat emas saya untuk menyelamatkan wang dan keluarga anda mulai saat ini: ::

Melabur ke dalam takaful supaya wang kita disalurkan ke tempat yang betul dan selamat.

Menjadi penyelamat keluarga dengan pelaburan takaful.

TEMPAT YANG BETUL KENAPA?

>>Kenapa perlu memilih takaful sebagai jalan pelaburan kekayaan dunia dan akhirat.

5 Keistimewaan Pelan Perlindungan Takaful

1.Sistem patuh hukum syarak – Sistem jaminan dan perlindungan kewangan yang mematuhi hukum Islam. Bebas daripada unsur riba, gharar dan maisir (perjudian).
2.Sistem muamalat Islam – Melabur berpandukan gaya hidup Islam akan memberikan kita kerahmatan dan keredhaan di sisi Allah.
3.Urus niaga berdasarkan akad Tabarru’, 4.Mudharabah & Wakalah – Kita bukan sahaja melabur, malah memberikan sedekah jariah kepada Tabung Kebajikan. Ini bertujuan bagi mempelbagaikan saham akhirat.
5.Sentiasa diperhatikan Majlis Pengawasan Syariah – Bagi mengelakkan sebarang unsur penipuan atau meragukan berdasarkan ‘Sek. 8, Akta Takaful 1984).
Menjamin perlindungan akhir hayat – Menguruskan harta, wang dan keselamatan keluarga apabila kita meninggalkan dunia ini kelak.

Free consultation n quotation ??
Nurliyana Hasim
+6019 262 5146

Pakej Perkahwinan Event Space © 2018/19
Design by NajihaOnline