Tempahan Gubahan Hantaran Pakej Perkahwinan - Pertunangan Terkini

TEMPAHAN DULANG HANTARAN DAN GUBAHAN -Kami juga menawarkan sewaan dengan harga yang murah dan mampu sewa mengikut bajet anda. Kami juga menyediakan beberapa pakej yang sesuai dengan tema majlis anda.

Lengkapkan acara majlis pertunangan / pernikahan dengan adat resam melayu yang tak lapuk dek panas tak lekang dek hujan, hiasan dan dulang hantaran.Tempahan Gubahan Hantaran Pakej Perkahwinan – Pertunangan Terkini

Perkhidmatan pakej gubahan hantaran pernikahan yang unik memang pada masa kini sangat banyak diperlukan. Boleh dibilang, perkhidmatan ini menjadi salah satu jasa yang berubah menjadi primadona dengan banyak peminat. Keterkaitan perkhidmatan ini tehadap hantaran pernikahan adalah begitu besar. Anda akan menemui pelbagai keluarga bahkan sekarang hampir semua keluarga memerlukan perkhidmatan pakej hantaran perkahwinan. Dengan adanya perkhidmatan ini, maka secara langsung anda tidak perlu lagi repot-repot menghias hantaran pernikahan tersebut. Kerana terdapat banyak vendor yang boleh memberikan penghiasan hantaran yang sangat cantik serta elok.

Khidmat Gubahan Hantaran mengikut tema & citarasa bakal Raja Sehari yang memenuhi bajet serta keperluan.

Ya Allah, Tuhan yang menyatukan dua hati ini, Engkau campakkanlah ke dalam hati kami perasaan kasih sayang antara satu sama lain sebagaimana engkau satukan hati Nabi Muhammad SAW dengan sayyidatina Khadijah R.A.

Pakej Perkahwinan Event Space © 2018/19
Design by NajihaOnline