Pakej Kahwin dan Katering 2019 - 2020

Pakej Kahwin dan Katering 2019 - 2020, Lokasi majis perkahwinan bakal raja sehari merupakan elemen terpenting di dalam mejayakan majlis perkahwinan yang gilang gemilang.Pakej Kahwin dan Katering 2019 - 2020

Katering sajian Melayu, khususnya semakin mendapat tempat kerana untuk menjayakan sesebuah majlis bukannya mudah, tambahan lagi apabila majlis tersebut memerlukan penyediaan makanan kepada tetamu dalam skala yang besar. Anda tentulah mahu yang terbaik ketika majlis anda berlangsung, lebih-lebih lagi apabila majlis itu merupakan majlis istimewa bagi anda seperti majlis perkahwinan, majlis aqiqah anak, rumah terbuka hari raya dan sebagainya.Pakej Kahwin dan Katering 2019 - 2020

Falsafah utama yang dipegang mereka adalah untuk memberikan yang terbaik kepada pelanggan mereka dengan menyediakan servis bertaraf 5 bintang tetapi pada harga yang berbaloi. Mereka juga mengamalkan penyediaan makanan yang halal, bersih dan mengikut piawaian yang ditetapkan.

Terdapat juga pakej yang ditawar berserta perkhidmatan sistem PA dan DJ, baju pengantin, pelamin, mekap dan dandanan dan sebagainya yang memudahkan anda yang berkira-kira untuk mengadakan sebuah majlis perkahwinan tanpa perlu bertukar menjadi Bridezilla.

Terdapat lebih daripada 12 pakej menu yang boleh anda tempah melalui mereka yang bersesuaian dengan kehendak anda seperti Menu Buffet, Menu Pakej Penuh, Menu Minum Petang dan banyak lagi. Harga bagi setiap menu pula adalah berbeza-beza, tetapi, pastinya berbaloi.

Memberi Idea Dan Inspirasi Perkahwinan Dalam Pemilihan Tema Perkahwinan.Jangan Biarkan Kerisauan Terhadap Majlis Perkahwinan Anda Menghalang Rutin Harian Serta Kerjaya Anda.Biarkan Kerisauan Anda Kami Yang Selesaikan.

Testimonial

Pakej Perkahwinan Event Space © 2018/19
Design by NajihaOnline