Pakej Pilihan

Perkahwinan , Nikah & Sanding

 

 

Pakej Pilihan Perkahwinan, Nikah & Sanding.Pakej Kahwin Ini Disediakan Oleh Event Wedding & Catering ( NMF Group Ventures ) Dan Antara Perkhidmatan Yang Ditawarkan Adalah Perunding Perkahwinan | Katering |  Sewaan Dewan Berhawa Dingin | Fotografi & Videografi | Pa System / DJ / Emcee | Bridal | Dan Termasuklah Livefeed.

Pelbagai Pakej Pilihan Perkahwinan, Kami Menawarkan Dari Majlis Serba Sederhana Mampu Bayar Sehinggalah Ke Majlis Super Eksklusif Bergantung Kepada Kehendak Pelanggan. Kami Berpengalaman Menguruskan Ratusan Events, Maka Tenanglah Anda, Kelancaran Majlis Penting Anda Berada Dalam Tangan-Tangan Profesional.

Buat bakal pengantin, apabila cakap sahaja pasal kahwin,

Semestinya banyak perkara yang perlu difikirkan bagi memastikan majlis tersebut berjalan dengan lancar

Pakej Lengkap termasuk dewan , pihak Event Wedding & Catering menyediakan 4 unit dewan sekitar Shah Alam dan ada dewan-dewan terpilih sekitar Klang Valley.

Secara ringkasnya, kami menyediakan perkhidmatan fotografi bagi majlis perkahwinan atau apa jua acara. Selain itu kami juga menyediakan perkhidmatan livefeed untuk majlis perkahwinan, seminar, konvokesyen dan pelbagai lagi.

Memberi pengkhususan katering bagi majlis-majlis korporat, perkahwinan, hari jadi dan sebagainya. Falsafah utama yang dipegang mereka adalah untuk memberikan yang terbaik kepada pelanggan mereka dengan menyediakan servis bertaraf 5 bintang tetapi pada harga yang berbaloi. Mereka juga mengamalkan penyediaan makanan yang halal, bersih dan mengikut piawaian yang ditetapkan. Event Wedding & Catering menyediakan servis kepada mereka yang berada di sekitar Lembah Klang.

 

Kami menyediakan khidmat DJ / Emcee / PA System / Live Band / Artis untuk pelbagai majlis termasuk:

> Majlis Kahwin
> Karnival dan Festival
> Road Show dan Showcase
> Dinner / Lunch / High-Tea
> Ceramah / Seminar / Kursus
> Perasmian / Pembukaan / Pelancaran
> Broadcast / Promosi Jualan
> Dan Pelbagai Lagi

Kami juga ada menyediakan:

> Live Band
> Acoustic Band
> Busking Band
> Dancers – Modern, Tradisional, Classics, FlashMob etc.
> Magician
> Clown
> ParkCore
> Gimmick Perasmian
> Dan banyak lagi… 


Rekabentuk “Arabian” dan rekabentuk Piramid merupakan pilihan yang popular pasangan sejoli sekarang, kami menyediakan kemudahan tersebut dalam pakej lengkap kami.

EVENT WEDDING & CATERING (NMF Group Ventures)

Ramai yang msg bertanya tentang pakej perkahwinan, selalu dia nak tahu harga, pada saya, sepatutnya bertanya tentang list item yang ada dalam pakej..

Biasa bagi saya, saya akan bertanya..

Nama:
Tarikh Majlis:
Lokasi Majlis:
Bajet:
Email:

Sure saya sampaikan pakej2 yg pihak kami sediakan…

Menikahlah dengan orang yang takut kepada Allah, maka dia akan memperlakukanmu dengan baik. Karena ia sadar, bahwa Allah yang menyatukanmu dengannya.

Pakej Perkahwinan Event Space © 2018/19
Design by NajihaOnline

Share on Facebook Share
Share on TwitterTweet
Share on Google Plus Share
Share on Pinterest Share
Share on LinkedIn Share
Share on Digg Share
Print Print
0
Total Shares