Pakej Perkahwinan Sesi Malam

Pakej Perkahwinan Sesi Malam

Wedding & Event Planner

Pakej Ballroom Perkahwinan 2022-2023 Selangor & KL di Tawarkan Bermula 300,500,600,800,1000,1500 Serta 2000pax

Lokasi Majis Perkahwinan Bakal Raja Sehari Merupakan Elemen Terpenting. Tiada Lokasi, Tiadalah Majlis Persandingan Pengantin. Ada Di Antara Bakal Pengantin Yang Mahukan Perkahwinan Diadakan Secara Meriah..Pakej Perkahwinan yang di sediakan, Pakej Perkahwinan Murah, Pakej Mampu Milik, Pakej Bajet, Pakej All In One menjadi tatapan pilihan anda.

Pakej Perkahwinan Sesi Malam

Wedding & Event Planner

Katerer

Ketua Chef kami bersedia untuk membincangkan keperluan menu anda dan kami dengan senang hati akan mengatur menu yang sesuai untuk anda. Kami boleh menyesuaikan menu kami untuk mencerminkan bajet anda melalui salah satu Pakej Perkahwinan kami yang termasuk atau melihat untuk menyediakan menu bespoke, jika diutamakan. Berikut adalah pilihan hidangan yang boleh kami sediakan untuk anda tetapi jika anda mempunyai idea dan permintaan anda sendiri, Chef kami akan gembira untuk membincangkannya dengan lebih terperinci.

Event type

Wedding & Event Planner

Engagement Packages

Solemnization Packages

Wedding Reception Packages

Solemnization & Reception Packages

Association Dinners

Annual General Meeting (AGM)

Conference

Convention

Exhibitions

Product Launch

Product Talk

Seminar

Birthday Party

Wedding Venue

Pelbagai Pakej Pilihan Perkahwinan, Kami Menawarkan Dari Majlis Serba Sederhana Mampu Bayar Sehinggalah Ke Majlis Super Eksklusif Bergantung Kepada Kehendak Pelanggan. Kami Berpengalaman Menguruskan Ratusan Events, Maka Tenanglah Anda, Kelancaran Majlis Penting Anda Berada Dalam Tangan-Tangan Profesional.

Let's Make Your Wedding Flawless