Pakej Nikah Sanding Melaka

Pakej Perkahwinan | Katering 2021 – 2022 Melaka – 0172578101

Menyediakan pakej lengkap perkahwinan di Dewan/Hall utama sekitar Negeri Melaka. Pakej yang di sediakan Pakej Tunang | Pakej Nikah | Pakej Sanding | Pakej Nikahsanding dan lain-lain pakej majlis

Pakej yang di sediakan bermula 100pax,200pax,300pax,500pax,600pax,800pax,1000pax dan 1500pax ke atas.Pakej lengkap All in One termasuk dewan / hall. Kami juga menyediakan Pakej Katering untuk majlis di rumah.

PERKHIDMATAN YANG DISEDIAKAN PAKEJ KATERING UNTUK MAJLIS – MAJLIS Event wedding sediakan pakej Untuk sebarang majlis. PAKEJ PERKAHWINAN LENGKAP TANPA DEWAN Anda boleh melihat package yang kami tawarkan tanpa dewan. PAKEJ MAJLIS PERKAHWINAN Anda boleh memilih beberapa pilihan pakej. PAKEJ SEMINAR Anda boleh memilih pakej seminar beberapa pilihan dewan dan keluasan. PAKEJ MAJLIS MAKAN MALAM Anda boleh memilih pilihan pakej majlis makan malam. PAKEJ MAJLIS KORPORAT Anda boleh memilih pakej pelancaran produk dengan beberapa tema pilihan. PAKEJ MAJLIS PELANCARAN PRODUK Anda boleh memilih pakej pelancaran produk perniagaan anda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *